Siemens elektromotorer på lager i Bergen

Transmisjonsleverandøren Rekvisitt forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet. I tilknytning til salgskontoret i Bergen oppretter de eget lager for Siemens elektromotorer opp til 200 kW.

– Vi har allerede kun én dags leveringstid til Bergen fra hovedlageret vårt i Trondheim, men vi vet hvor kritisk det er når produksjonen får en uforutsett stopp. Derfor oppretter vi nå et ekspresslager i Eidsvåg i Bergen, sier Tormod Maske, som er daglig leder i den veletablerte familiebedriften.

Ekspresslevering til hele regionen
Rekvisitt er en av Norges ledende leverandører av elektromotorer, transmisjoner og transportbånd. De siste årene har bedriften hatt en sterk utvikling i det norske markedet.

– Etableringen av salgskontoret i Bergen 2015 har vært vellykket, og flere kunder har etterspurt et lokalt varelager. Det sikrer kundene våre enda raskere leveranser, ikke bare i Bergen, men også på hele Vest- og Sørlandet, sier Maske.

Vakttelefonen vil være døgnbemannet, og gjennom et samarbeid med et lokalt budbilselskap kan Rekvisitt også rykke ut døgnet rundt for å sikre raske leveranser til hele regionen.

Siemens’ elektromotor-partner
Som SIMOLOG-partner (Siemens Modification and Logistics Partner) er det Rekvisitt som håndterer salget av elektromotorer for Siemens i Norge.

– Siemens-avtalen har tilført Rekvisitt et sterkt merkenavn i porteføljen av kvalitetsprodukter innen elektromotorer og transmisjoner og vi er glade for å bidra til å gjøre produktene enda mer tilgjengelig i hele det norske markedet, sier Maske.

Om Rekvisitt
Med over 60 år i bransjen har Rekvisitt bygd opp et solid firma med høy servicegrad, hurtige leveranser og bred kompetanse på elektromotorer og transmisjonsprodukter. Bedriften forhandler et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter, og er en viktig samarbeidspartner for prosessindustri og maskinbyggere over hele landet.

Rekvisitt har lager i Trondheim og Bergen.

Kontaktpersoner Rekvisitt AS, avd. Bergen:
Håkon Dyrdal, e-post: hakon [dot] dyrdal [at] rekvisitt [dot] no, tel. 476 50 175
Arne Lund, e-post: arne [dot] lund [at] rekvisitt [dot] no, tel. 921 22 046