Arne Lund ansatt hos Rekvisitt

PRESSEMELDING

Rekvisitt, totalleverandøren av transmisjoner, fortsetter sin nasjonale satsing, og ansetter Arne Lund som selger på Vestlandet.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss Arne Lund på laget. Han er en dyktig fagperson med svært lang erfaring og stor kjennskap til bransjen, sier daglig leder i Rekvisitt, Tormod Maske.

Lund startet i jobben 2. mai og kommer fra stillingen som Area Sales Manager hos Brammer. Han har bakgrunn fra teknisk salg og support, og gjennom mer enn 20 år fra bransjen har han opparbeidet seg en solid produktkunnskap, spesielt på elektromotorer.

Utfyller Siemens-avtalen
Rekvisitt inngikk i fjor et samarbeid med Siemens om lagerføring og salg av elektromotorer over hele landet, og ansettelsen av Lund vil være med på å komplettere denne avtalen.

– Hans kompetanse på elektromotorer vil løfte Siemens-samarbeidet til nye høyder. For oss er det viktig med dyktige medarbeidere i alle ledd, og ansettelsen av Lund vil være en styrke både for oss og våre kunder, sier Maske.

Vokser nasjonalt
Transmisjonsleverandøren Rekvisitt har hovedkontor i Trondheim og er en av landets største leverandører av elektromotorer, transmisjoner og transportbånd. Bedriften har allerede kunder fra store deler av landet, men er nå i gang med en større nasjonal satsing.

Arne Lund skal ha base i Bergen og betjene kunder på Vestlandet, samtidig vil han også ha ansvar for kunder på Østlandet.